Publicat de: cri-kee | decembrie 12, 2010

AI-MAS Winter Olympics. O noua competitie

AI-MAS Winter Olympics se pregateste pentru a doua editie!  Evenimentul este dedicat domeniului Inteligentei Artificiale si vrea sa aduca impreuna studenti, profesori, cercetatori, oameni pur si simplu pasionati sau doar curiosi in cadrul a 4 activitati diferite.

AI-Olympics este competitia pentru echipe de elevi si studenti (licenta, master sau doctorat) in care se urmareste crearea de solutii software inteligente pentru una sau mai multe din cele 3 probleme propuse. Echipele vor ajunge sa isi confrunte solutiile in cadrul a doua runde de test si in cadrul celei de calificari si a finalei. Data limita pentru trimiterea solutiei este: 5 februarie 2011, iar rundele de testare vor avea ca data limita de trimitere a solutiilor 19 decembrie si 20 ianuarie. In cadrul acestui concurs aveti sansa de a castiga premii AI-MAS Winter Olympics Logoin valoare de pana la 3000 euro

Daca aveti o lucrare interesanta in domeniu o puteti prezenta in cadrul AIdeas (pentru sansa de a obtine finantare pentru a va sustine mai apoi proiectul la o conferinta internationala). Data limita pentru inscrierea lucrarii este 10 ianuarie.

Pentru discutii despre noutatile din domeniu puteti sa participati la seminariile din cadrul AI: Discuss and Discover.

Si nu in ultimul rand aveti sansa, in cadrul AI-MAS Village, de a arata tuturor participantilor aplicatiile inteligente (software sau hardware) pe care le-ati dezvoltat.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnice din Bucuresti, in parteneriat cu Laboratorul de Cercetare in domeniul Realitatii Virtuale si Augmentate (CERVA) din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.

Gasiti toate detaliile necesare pe site-ul evenimentului: www.aiolympics.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: