Publicat de: tvxruuubleba | februarie 14, 2009

Chestionare pentru probleme studentesti: Bufetul

Conform rezultatului votului, chestionarele vor fi create aici, pe blog.

In urmatoarele saptamani vom concepe o serie de chestionare care sa scoata in evidenta problemele de zi cu zi ale studentului din F.M.I. Va rugam sa le completati obiectiv, pentru ca noi sa putem extrage date coerente si sa gasim rezolvari in cel mai scurt timp.

Primul chestionar se refera la bufetul facultatii.

In urma deciziei Biroului Senatului Universitatii (conducerea executiva), bufetul facultatii noastre a fost desfintat si inlocuit cu automate. FMI a cerut ca acel spatiu sa fie inchiriat unei firme care sa se ocupe de bufet; banii pe chirie revenau Universitatii Bucuresti. Facultatea noastra nu a fost consultata in privinta acestui lucru. Hotararea afecteaza in primul rand studentii. Vi se pare o decizie justa?

Va rugam sa completati chestionarul accesand acest link.

PS: Pe holul unde existau anii trecuti mesele si scaunele bufetului au fost acum amenajate sali de curs ale Facultatii de Administratie si Afaceri. Acesta este si motivul disparitiei meselor si scaunelor de pe holul respectiv.


Răspunsuri

  1. Nu am vazut inca minunatele automate, dar:
    Intr-un fel, nu… banuiesc ca nu e gama de produse la fel de larga (nu ca era prea cuprinzatoare, dar indeajuns), daca se strica vreunul… dureaza pana vine cineva sa-l repare
    Intr-un fel, da… Servire mai rapida

  2. Da.

  3. Foarte tare! acum studentii cu facultatea pe coltul unei cladiri nici taraba n-au, mancam din automate precum fac oamenii grabiti din metrou?!

    Nici o concluzie, doar faceam spam 😀

  4. o decizie idioata si e si mai idioata cand te gandesti e este hotarata chiar de studenti. mi s-a parut o tampenie si cand au disparut bancile de acolo. ce te faci daca ai fereastra de 2 ore si pe drum spre casa faci tot cam atat? de curiozitate, care au fost ipotezele de la care a plecat aceasta hotarare de desfiintare?

  5. Da, mi se pare just! Eu sustin orice face conducerea scolii, avem nevoie de mai multa disciplina! In plus, e criza, ce vreti, sa plateasca facultatea oameni care sa iti vanda tie placinte si sandwiches? robotii sunt cei mai buni si mai frumosi, mai ales aia automati.

  6. cu bufetul nostru intampin aceeasi problema ca si la liceu…preturi umflate rau…adica fiind studenti ar trebui sa avem parte de niste preturi mai mici, doar d-asta au facut cantina studenteasca…in schimb bufetu iti baga pe gat preturi si nu poti sa zici nu…daca ai o fereastra de 2 ore scuze prietene dar ai tot timpul sa te duci si la supermarket sa-ti cumperi ce vrei 🙂 …eu unu prefer patiseria aia dinspre piata constitutiei…chit ca e una din cele mai proaste patiserii, covrigii sunt mai ieftini si iti satisfac foamea…in concluzie, sunt de acord cu decizia lor

  7. Nu prea sunt de acord cu inchiderea bufetului…Cum s-a spus inaintea mea, era un loc de „refugiu” in pauzele dintre cursuri cand n-ai fi avut timp sa ajungi acasa si sa te si intorci, aveai un loc la indemana unde sa stai cu colegii la o discutie filosofica fara sa fi nevoit sa alergi prin cafenele,mac-uri etc. S-ar fi putut face ceva frumos acolo renovandu-se subsolul dar, cum s-a mai zis e criza economica si n-au oamenii bani de asa ceva… Poate dupa ce terminam noi facultatea se vor gandi mai bine si la posibilitatea asta…Pana atunci invatam sa folosim si automatele ca doar am invatat la cursuri despre ele 😛

  8. Nu cred ca pot ingesui in 2-3 automate destule sandwich-uri pentru toti studentii, ca sa nu mai zic ca sunt exagerat de scumpe. Cat despre criza, nu cred ca suntem chiar asa de afectati incat sa inchida bufetul, adica mereu era plin acolo, nu e ca si cum nu aveau clienti, mai bine aduceau produse de patiserie acolo si sigur nu ramaneau cu ele. Macar sa faca si ei un spatiu unde sa fumam si noi o tigara in facultate si sa stam la un pahar de vorba, IN AFARA DE HOLURILE FACULTATII

  9. NU CRED CA FMI E O FACULTATE CU STUDENTI DE BANI GATA SA ISI PERMITA ZILNIC SA CUMPERE DE LA AUTOMAT.
    Un automat doar cu bauturi calde e mai comod dar bufetul trebuie sa ramana!
    NU EXISTENTA lui era problema ci mai degraba produsele nesanatoase de acolo si preturile ridicate.

  10. nu mi se pare ca produsele pe care le vom avea la dispozitie prn intermediul automatelor sunt mai sanatoase decat cele care existau la bufet…si nici preturile lor nu vor fi mai mici…deci motivul inchideri este altul…

  11. Mi-e absolut clar ca majoritatea studentilor FMI nu sunt de acord cu decizia. Mai mult, trebuie sa tinem cont si de istorie, litere si ceilalti prieteni care frecventau barul. Nu ii putem lasa sa ni-l ia!

  12. La mine la liceu era un magazin chiar la parter, intre doua sali de curs, ca sa nu mai spun afara, unde erau: magazin, patiserie, fast-food, cafenea, chiosc de ziare, imediat cum ieseai din curtea scolii. De asemenea, unii sunt fumatori, e o realitate si nu trebuie ignorata, suntem toti majori si asta e. Tot la mine la liceu, fiindca nu era permis fumatul in cladire, iar elevii se tot piteau, conducerea a infiintat un loc special amenajat pentru fumatori in curtea scolii. Deci ceea ce vreau sa spun este ca avem nevoie de un magazin, pentru ca intr-adevar , acolo e o gama mai variata de produse, automatele nu pot furniza produse pentru toti studentii care vor cate ceva , cel mai apropiat magazin de afara nu e chiar foarte aproape, cand avem ferestre e destul de inconvenabil sa ne plimbam saptamanal intre cafenele si facultate si avem nevoie si de un loc special amenajat pentru fumatori ( iar la subsol oricum nu statea numai fumatori ). Si daca vrem sa luam ceva de la automat avem nevoie intotdeauna de suma exacta, nu? Mi-ar da rest la un milion?


Lasă un comentariu

Categorii