Publicat de: Daniel Preotiuc | februarie 12, 2009

Modulul Psihopedagogic – Nivelul II

Partea a doua a modulului pedagogic (pentru studentii care au terminat licenta in 3 ani – sistemul Bologna) va incepe in luna februarie (odata cu semestrul al doilea). Durata acestui modul este de 3 semestre (se va termina o data cu masterul) si va avea 30 de credite transferabile.
Acest nivel este necesar tuturor celor ce vor sa predea in invatamantul liceal (clasele XI-XII, care nu sunt obligatorii), postliceal si universitar. Cu nivelul I se poate lucra doar in invatamantul obligatoriu (clasele V-X), predand discipline de specialitate, in conformitate cu diploma de licenta obtinuta.
Din pacate, acest modul nu va fi subventionat de la bugetul de stat, fiecare student trebuind sa achite o taxa totala de 750 lei in cele 3 semestre.

Inscrierea
Inscrierea la cursurile modulului psihopedagogic – Nivel II se face personal, la Secretariatul DPPD (Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic), Complex Leu, corp A, etaj 5, camera 518, in timpul programului cu publicul, până la 27 februarie 2009.

Acte necesare:
– Copie legalizată de pe adeverința de licență;
– Adeverință de absolvire a modulului psihopedagogic – Nivelul I (copie legalizată);
– Copie carte de identitate sau buletin de identitate;
– Copie certificat de naștere / căsătorie(dacă este cazul);
– Ordinul de plată a taxei de școlarizare, în copie, pentru anul universitar 2008/2009
– 375 lei (reprezentând ½ din taxa totală), plătită în contul BCR: RO51RNCB0076010452620069 deschis la filiala sector 5
– Adeverință de student la master.
– 2 fotografii ¾ color


Răspunsuri

  1. In cazul in care nu am optat pentru modulul pedagogic in timpul facultati, cum as putea sa-l fac acum?Banuiesc ca trebuie sa incep cu Nivelul I. Acum sunt studenta la Master si ma intereseaza ce trebuie sa fac pentru a ma inscrie, daca trebuie sa-l platesc, ce acte am nevoie…Multumesc.

  2. In cazul in care optez ptr. modulul pedagogic, avand facultatea terminata ,ce trebuie sa fac? Trebuie sa incep cu Nivelul I ? Sunt la master si doresc sa aflu ce acte imi trebuie sa am la dosar, cat trebuie sa platesc, cat timp dureaza si unde trebuie sa ma prezint ptr. a ma inscrie…Multumrsc

  3. In cazul in care optez ptr. modulul pedagogic, avand facultatea terminata de 9 ani,ce trebuie sa fac? Trebuie sa incep cu Nivelul I?
    Ce acte imi trebuie sa am la dosar, cat trebuie sa platesc, cat timp dureaza si unde trebuie sa ma prezint in Bucuresti ptr. a ma inscrie..
    Multumesc anticipat

  4. Sunt anul II la masterat si as vrea sa ma inscriu pentru modulul pedagogic II, se mai poate avand in vedere ca are 3 semestre?

    • Nu stiu daca se mai poate, poti sa mergi sa intrebi. Dar avand in vedere ca oricum trebuie sa platesti pentru acest curs, exista si varianta de a-l face drept curs postuniversitar. Vei avea ore de obicei sambata si duminica in regim intensiv si vei termina tot cursul in cateva luni. Incearca la departamentul de pedagogie de la Universitate sau de la Universitatea de Constructii. Bafta!


Lasă un comentariu

Categorii